Sveikinu Tautą!

   Pagaliau atsibudome, atsitiesėme ir tarėme „ne“ socialdemokratų marazmui ir konservatorių arogancijai. Radome savyje jėgų nusimesti stambiojo kapitalo jungą, kurio apynasrį mums uždėjo anksčiau paminėtų partijų šulai. Arogancija ir utopinių, brangiai kainuojančių projektų priverstinis realizavimas mūsų tautą iš Baltijos kelio nuvedė į vieną gretą su atsilikusiomis Europos tautomis, kurių etniniame patose vyrauja mums žinomų tamsaus gymio ir atsilikusio intelekto žmonės.

Ar mes verti to žeminančio atlyginimo už savo sunkų darbą, kurį dirbame valstybei, ar mūsų senoliai, visą gyvenimą aktyviai dirbę ir kūrę, šiandien priversti nešti elgetos jungą? Užvakar tauta pareiškė, kad mes verti kito gyvenimo, kad mes suprantame ir norime disponuoti kitokiomis vertybėmis, o ne tomis, kurias mums bruka soc-kons tandemas. Gana! Daugiau kaip 20 metų jūs mus maitinote pažadais, kūrėte utopijas, dėl ko tauta išsibėgiojo į visas puses, palikdama atviras žaizdas: neartus dirvonus, apleistas stakles gamyklose, bejėgius senelius.

Kiekvienas iš mūsų turime tris pagrindines pareigas: tarnystė Dievui, tarnystė Valstybei, tarnystė Tautai. Dar ne viena mūsų rinkta valdžia netarnavo Tautai, tik vertė, kad ji tarnautų ir aptarnautų valdžią. Didžioji dalis įstatymų buvo leidžiama valdžiai išlaikyti, o ne žmonių gyvenimui gerinti. Visi mes matome, kas darosi valdžios kuluaruose ir jaučiame tą neteisybę, kuri nėra duota Dievo, o sukurta valdžios.

Ši naktis parodė, kad yra žmonių, kurie, tikiuosi, atstovaus viduriniąjai ir skurstančiai visuomenės daliai. Jaučiu, kad formuojasi nauja stipri kairioji jėga, kuri apgins mus nuo arogantiškų konservatorių ir klastingų socialdemokratų tandemo. Pagarba jiems!

Kazys STRAZDAUSKAS

Ekonomistas, šv. Adalberto ordino garbės riteris

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode